Shakira

Shakira

Shakira on 2. helmikuuta vuonna 1977 syntynyt tähti, joka on hurmannut ihmisiä ympäri maailmaa jo vuosia. Hän on Kolumbialainen laulaja sekä lauluntekijä, joka tekee suurimman osan omasta musiikista itse. Shakiran ura on alkanut jo 1990 tämä tarkoittaa sitä, että hänen uransa on alkanut noin 27 vuotta sitten, huima suoritus niinkin rankalla alalla. Shakira on edelleen hyvin suosittu ja häneltä kuullaan uusia hittejä tasasin väliajoin. Laulukielenä hän käyttää espanjaa sekä englantia ja monissa tilanteissa hän tekee laulujen sanotukset molemmille kielille.

Lehdistössä Shakira on yleensä esillä positiivisessa valossa. Pääasiassa häntä koskevat artikkelit ovat ulkonäköön, vartaloon, saavutuksiin ja perheeseen, eli vain ja ainoastaan positiivisiin asioihin liittyviä. Shakirasta ei siis löydy ainakaan pienellä etsiskelyllä minkäänlaisia kohu uutisia.

Hyväntekeväisyys

Musiikki uran lisäksi Shakira on mukana hyväntekeväisyydessä, sillä hän on perustanut ja rahoittanut hyväntekeväisyys yhdistyksen Pies Descalzos, joka tarkoittaa suomeksi ”paljaat jalat”. Kyseisen yhdistys pitää yllä monia kouluja Kolumbiassa. Tällä taataan siis monille Kolumbialaisille lapsille paljon parempi mahdollisuus sivistykseen ja opetukseen. Shakira on myös tunnettu puhuja, hänet on nähty puhumassa monissa tilanteissa esimerkiksi hyväntekeväisyyskampanjoissa. Koulutuksen ja lukutaidon korostavana hänet on myös valittu Yhdysvaltain presidentin neuvonantajaksi.

Yksityiselämä

Shakira oli pitkään yhdessä Argentiinan entisen presidentin pojan Antonio De La Ruan kanssa. Heidän suhteensa kesti yhteensä 11 vuotta, mutta suhde kuitenkin päättyi yhteisymmärryksessä elokuussa 2010. Maaliskuussa 2011 kuitenkin kuultiin iloisia uutisia, jolloin Shakira kertoi seurustelevansa espanjalaisen jalkapalloilijan Gerard Piquen kanssa, jonka kanssa hän myös meni myöhemmin naimisiin. Tällä hetkellä pariskunnalla on kaksi poikaa. Toinen on syntynyt vuonna 2013 ja hänen nimensä on Milan sekä vuonna 2015 syntynyt Sasha. Tällä hetkellä Shakira tekee musiikkia sekä elää normaalia lapsiperhe elämää.

Sosiaalinen media

Jos Shakiraa ja hänen tekemisiään haluaa seurata, voi hänet löytää monesta eri sosiaalisen median kanavasta. Hänet löytää muun muassa Twitteristä, Instagramista sekä Facebookista. Kyseisissä kanavissa on helppo seurata Shakiran elämää ja tekemisiä sekä matkustamista. Hänestä on sosiaalisessa mediassa myös paljon ihania kuvia yhdessä hänen lastensa sekä miehensä kanssa. Lisäksi tähden musiikkia on helppo kuunnella esimerkiksi Spotifyn tai YouTuben kautta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *