Saara Aalto

Saara Aalto

Viimeaikoina pinnalla ollut suomalainen Saara Aalto on pompannut uudestaan uutisotsikoihin osallistuessaan Ison-Britannian The X Factor – kilpailuun vuonna 2016. Saara on raivannut tiensä jatkoon tässä Britannian suuressa kilpailussa, ja jatkaa vielä tuleviin livelähetyksiin. Hän on esittänyt tässä kyseisessä kilpailussa seuraavat kappaleet; Sia – Chandelier, Ed Sheeran –  I see fire sekä Abba – The Winner Takes It All.

Kuka on Saara Aalto?

Koko nimeltään Saara Sofia Aalto on vuonna 1987 syntynyt laulaja ja lauluntekijä. Tämän lahjakkaan laulajan ura alkoi lauluja kirjoittaessa jo viisivuotiaana. Hän osallistui 11- vuotiaana Kotkan Merilaulukilpailuihin, josta hän vei voiton kotiin. Tällöin hän lauloi jo oman sävellyksensä, ja laulajanura on vain noussut siitä lähtien.

Aalto nousi ensimmäisen kerran julkisuuteen vuonna 2007 ottaessaan osaa Talent Suomi – laulukilpailuun ja tässä kilpailussa tämä nuori nainen sijoittui kolmanneksi. Saara pyrki myös vuoden 2011 ja 2016 euroviisuihin ja osallistui Suomen euroviisukarsiontoihin. Vuonna 2012 hän osallistui vielä suomen kykyjenetsintäkilpailuun nimeltä The Voice of Finland. Näissä kolmessa viimeisessä kilpailussa Saara sijoittui toiselle sijalle. Näiden lisäksi Aalto on osallistunut moniin muihin kilpailuihin ja on jopa luonut omaa uraansa Aasiassa.

Elämästä ja perheestä

Saara Aalto seurusteli Teemu Roivasen kanssa jopa yhdeksän vuotta, mutta he erosivat vuonna 2013. Aalto on kuitenkin kertonut heidän olevan silti vielä parhaimpia ystäviä. Nykyään Saara Aalto on kihloissa naurujoogaohjaaja ja personal trainer Meri Sopasen kanssa. He ovat asuneet Järvenpäässä maaliskuusta 2016 alkaen ja he kihlautuivat elokuussa vuonna 2016. Saara valittiinkin vuoden 2016 Gay Gaalassa Vuoden homoksi.

Saaran albumeita ovat Blessed with Love, Enkeileitä – Angels, You Had My Heart sekä Ai De Zhu Fu. Näiden lisäksi hän on julkaissut monia eri singlejä sekä muita levytyksiä. Saara on myös ollut ääninäyttelijänä esimerkiksi Disneyn suositussa Frozen – lastenelokuvassa.

Muuta

Saara on hurmannut yleisönsä laajalla äänialallaan ja vahvalla äänellään. Aalto on todella kokenut laulaja, ja hän on esiintynyt uransa aikana jo miljoonille katsojille.  Tällä lahjakkaalla naisella on varmasti vielä upea ura edessään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *